Καλέστε τώρα: 27420 -20555lias.travel@gmail.com

Βόλος – Γύρος Πηλίου 142€ 3ήμερη

Ημερομηνίες αναχώρησης: 4/1.

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα, χρόνος ελεύθερος, για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορίτικα χωριά. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, ιδιαίτερη πατρίδα του ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ και του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ, οι οποίοι ίδρυσαν το 1814 τη σχολή «ΨΥΧΗΣ ΑΚΟΣ», που λειτουργεί σήμερα ως βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία και ιστορικά κειμήλια, ακολουθεί η γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, παραδοσιακός οικισμός χτισμένος στην ανατολική πλαγιά του Βουνού των Κενταύρων, με μοναδική θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Στάση – επίσκεψη και η πανοραμική διαδρομή μας συνεχίζεται για τα ΧΑΝΙΑ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα καταλήγουμε και πάλι στην πόλη του ΒΟΛΟΥ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας αγναντεύοντας τον Παγασητικό. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μια ευχάριστη παράκαμψη στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικα, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
Park 4* 142€ 50€ 182€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Park 4* στο ΒΟΛΟ.
  • *Δύο πρωινά & δύο δείπνα.
  • *Αρχηγός – Συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.
Print Friendly, PDF & Email