Καλέστε τώρα: 27420 -20555lias.travel@gmail.com

Βουλγαρία 13/06 Από 245€ 5ήμερη

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα – Σόφια

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων, αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ

Ρίλα – Σόφια

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ρίλα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό Ορθόδοξο μοναστήρι και το μουσείο του, με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Πρόκειται για ένα θαυμαστό μνημείο (UNESCO) και ταυτόχρονα σημαντικό αξιοθέατο στη Βουλγαρία. Στη συνέχεια επιστροφή στη Σόφια και ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ

Φιλιππούπολη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Aπλώνεται σε επτά λόφους και εντυπωσιάζει με τα ρωμαϊκά μνημεία και το αρχαίο θέατρο που αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία της. Περιήγηση πεζή στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό Θέατρο, κα. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Σόφια. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ

Σόφια

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας. H Σόφια, είναι μια μοντέρνα και νεανική πόλη, μια πόλη που συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση με το δικό της τρόπο. Με μουσεία, γκαλερί, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και φθηνή ζωή, η Σόφια μοιάζει να τα έχει όλα! Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevsky, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ

Σόφια – Σαντάνσκι – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Αθήνα, αφού προηγουμένως επισκεφτούμε τη πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στο πεζόδρομο της. Εν συνεχεία, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ, θα φτάσουμε στην Αθήνα.

Τιμές & Παροχές

Κόστος κατ’ άτομο

Ημέρες

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

25/4, 1/5, 13/6

5

245€

265€

+100€

220€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Novotel Sofia 4* ή παρόμοιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Επίσημος ξεναγός στη Σόφια
  • Έμπειρος Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι μουσείων και ιστορικών αρχαιολογικών χώρων, ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Print Friendly, PDF & Email