Καλέστε τώρα: 27420 -20555lias.travel@gmail.com

Αράχωβα – Παρνασσός – Ιτέα – Γαλαξίδι 148€ 3ήμερη

Ημερομηνίες αναχώρησης: 4/1.

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ και συνεχίζουμε για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για ΓΑΛΑΞΙΔΙ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΙΤΕΑ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ΚΕΛΑΡΙΑ στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ για να “απολαύσουμε” τα χιονισμένα τοπία. Λίγο αργότερα στη γραφική ΑΡΑΧΩΒΑ, θα έχουμε τη δυνατότητα για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νομού την ΑΜΦΙΣΣΑ, ενώ λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (ΒΑΓΟΝΕΤΤΟ), όπου με το τραινάκι (έξοδα ατομικά) θα ξεναγηθούμε στην ιστορία εξόρυξης του Βωξίτη, διακόσια μέτρα κάτω από τη Γη. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στη ΓΡΑΒΙΑ με το ιστορικό “ΧΑΝΙ” ενώ το μεσημέρι θα γευματίσουμε προαιρετικά στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, συνεχίζουμε για Αθήνα με την τελευταία μας στάση σε καφέ της Εθνικής οδού.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
Galini 3* 148€ 130€ 188€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ 3*, στην ΙΤΕΑ.
  • *Ημιδιατροφή (2 πρωινά & 2 δείπνα σε επιλεγμένη ταβέρνα).
  • *Αρχηγός – Συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.
Print Friendly, PDF & Email