Καλέστε τώρα: 27420 -20555lias.travel@gmail.com

Η Costa Navarino προωθεί τον τουρισμό γκολφ!!!

Η Costa Navarino προχωρά στη δημιουργία δύο νέων γηπέδων γκολφ στο Navarino Hillsενισχύοντας με τον τρόπο αυτό περισσότερο τη θέση της ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς γκολφ ανά τον κόσμο.

Τα δύο νέα γήπεδα γκολφ που πρόκειται να λειτουργήσουν εντός του 2021 θα εκτίνονται σε 1.250 στρέμματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό γηπέδων στης Costa Navarino στα τέσσερα.

Συγκεκριμένα τα γήπεδα θα έχουν μήκος 6.466 και 6.280 μέτρα και θα προσφέρουν πολλές εναλλαγές στο παιχνίδι. Επίσης ο σχεδιασμός του ενός γηπέδου ακολουθεί τις προδιαγραφές για γήπεδο αγώνων, ενώ το δεύτερο γήπεδο θα είναι πιο βατό για τους γκολφέρ όλων των επιπέδων.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Navarino Hills, ο José María Olazábal ανέφερε ότι αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια που του δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσει τα νέα γήπεδα σε αυτή τη μοναδική τοποθεσία. «Το τοπίο του Navarino Hills είναι πραγματικά μαγευτικό και νιώθουμε μεγάλη ευθύνη, ώστε να δημιουργήσουμε δύο γήπεδα που εναρμονίζονται πλήρως με το περιβάλλον. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας μέχρι την ολοκλήρωση και λειτουργία, αλλά περιμένουμε την ημέρα που θα υποδεχθούμε τους πρώτους παίκτες, με μεγάλο ενθουσιασμό».

Costa NavarinoΑυτή η επίσκεψη-ορόσημο έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Ομίλου ΤΕΜΕΣ, για τη συνεργασία με την Consillium SA, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του γκολφ στην Costa Navarino. Πρόκειται για συμφωνία σύμπραξης 50/50 για μία από τις θυγατρικές του ομίλου, την Πανόραμα ΑΕ, με μία από τις επενδυτικές εταιρείες που διαχειρίζεται η Consillium, για την ανάπτυξη και λειτουργία τoυ Navarino Hills, καθώς και για τη λειτουργία του γηπέδου γκολφ The Dunes Course.

O κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, διευθύνων σύμβουλος της Πανόραμα ΑΕ, ιδιοκτήτριας εταιρείας του Navarino Hills, δήλωσε ότι η επίσκεψη του José Maria Olazábal στο Navarino Hills αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην ανάπτυξη του έργου, το οποίο τοποθετεί την Costa Navarino ανάμεσα στους κορυφαίους αειφόρους προορισμούς. «Με μεγάλη χαρά προχωρούμε στην υλοποίησή του, με στόχο να υποδεχθούμε στη Μεσσηνία, γκολφέρ από όλο τον κόσμο. Με τον José María Olazábal, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τις βιώσιμες πρακτικές ανάπτυξης και αναμένουμε με ενθουσιασμό τα επόμενα βήματα αυτού του ξεχωριστού έργου, το οποίο αντανακλά το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα της Costa Navarino».

Print Friendly, PDF & Email