Lia's Travel

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ – ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ – ΜΕΞΙΚΟ 28/03 ΑΠΟ 3390€ 16ΗΜΕΡΗ!!!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι που μας οδηγεί σε θρυλικούς αρχαιολογικούς χώρους, σε πανέμορφες αποικιακές πόλεις, σε τόπους με μαγευτική φύση. Ένα οδοιπορικό, ένα βύθισμα στην ιστορία, στον πολιτισμό και στην ομορφιά της φύσης της Γουατεμάλας και της Ονδούρας.
Με αφετηρία το Μέξικο Σίτι, την πρωτεύουσα του Μεξικού, μεταβαίνουμε στη Λίμνη Ατιτλάν, μία από τις πιο όμορφες λίμνες του κόσμου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αντίγκουα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις μοναδικές τελετές του Καθολικού Πάσχα. Αφού επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας στο Κοπάν της Ονδούρας, μεταβαίνουμε στο Λίβινγκστον, το μοναδικό κομμάτι της Γουατεμάλας στην Καραϊβική με τα πολύχρωμα σπιτάκια και τους μελανόχρωμους κατοίκους – απόγονους Αφρικανών σκλάβων και Ινδιάνων Μάγιας, καθώς και το πανέμορφο Ρίο Ντούλτσε στη Ζούγκλα του Πετέν. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την οδική διάσχιση της Γουατεμάλας προς τον αρχαιολογικό χώρο των Μάγιας, το Τικάλ, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους στον πλανήτη, με πυραμίδες που ξετρυπώνουν μέσα από τη ζούγκλα.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσων σταθμών για την Γουατεμάλα. Άφιξη και μεταφορά στην Αντίγουα η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO. Τα σχεδόν ανέγγιχτα από το χρόνο κτίρια δημιουργούν ένα υπαίθριο μουσείο αρμονικής συνάντησης του μπαρόκ με το ισπανικό mudehar – ένας αρχιτεκτονικός ρυθμός εισηγμένος από την Ισπανία, όπου αραβικά στοιχεία δένονται με τη ρομανική, τη γοτθική και την αναγεννησιακή αρχιτεκτονική- και όλα αυτά περιβεβλημένα με τη χρωματική έκρηξη του ιθαγενούς στοιχείου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το παλαιό μοναστήρι των Δομινικανών, στο οποίο στεγάζονται δύο αξιόλογα μουσεία. Στη συνέχεια θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Πανεπιστήμιο του Σαν Κάρλος, τη Βασιλική Πλατεία, καθώς και χώρους όπου οι ντόπιοι υφαίνουν τα ξακουστά τους υφαντά. Νιώθετε γύρω σας τον αέρα άλλων εποχών και το χαμένο ρομαντισμό, που δυστυχώς σε ελάχιστα πλέον μέρη του κόσμου συναντά κανείς. Διανυκτέρευση.

3η -4η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ (ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΣΧΑ)

Δύο ημέρες αφιερωμένες στις τελετές του Πάσχα, τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε. Η πόλη έχει μεταμορφωθεί σε έναν απέραντο κήπο με τα τεράστια χαλιά από λουλούδια, πάνω από τα οποία θα περάσει ο Εσταυρωμένος. Πρόκειται για το πιο διάσημο Πάσχα στον κόσμο, γι’ αυτό και χιλιάδες τουρίστες από όλη τη Γη συρρέουν εδώ. Οι τελετές που θα παρακολουθήσουμε είναι μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας. Είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός χριστιανικών και παγανιστικών δοξασιών, που δημιουργεί μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα. Οι γυναίκες στρώνουν σχολαστικά τους δρόμους με λουλούδια φτιάχνοντας μοναδικά χαλιά, πάνω από τα οποία θα περάσει ο Εσταυρωμένος. Σημειώστε ότι παρόλο που η Γουατεμάλα έχει ζεστό κλίμα, καλό είναι για αυτές τις ώρες να έχετε κάποιο μπουφάν ή γενικά ένα πιο ζεστό ρούχο.

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ – ΚΟΠΑΝ (ΟΝΔΟΥΡΑ)

Πρωινή οδική αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα. Η διαδρομή μας γίνεται μέσα από μια περιοχή της Γουατεμάλας με οργιώδη βλάστηση. Ο αρχαιολογικός χώρος είναι χτισμένος στις όχθες του ποταμού Κοπάν. Ήταν η νοτιότερη πόλη των Μάγιας από τον 9ο αιώνα και χαρακτηριστική του πολιτισμού τους. Αξέχαστη θα μας μείνει η Ακρόπολη με τις πυραμίδες, η κεντρική πλατεία, οι ναοί και οι κατοικίες τους. Διανυκτέρευση στο Κοπάν.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΑΝ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Μια εκπληκτική εμπειρία θα ζήσουμε τις επόμενες ημέρες. Θα μπούμε στα άδυτα της Γουατεμάλας -κάτι που δεν περιλαμβάνεται συνήθως στα προγράμματα των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων- και θα διασχίσουμε κυριολεκτικά τη Γουατεμάλα, για να δούμε όμορφα τοπία και ζούγκλες που οι Έλληνες ταξιδιώτες δεν έχουν εύκολα την ευκαιρία να απολαύσουν! Σήμερα θα φτάσουμε στην περιοχή του Λίβινγκστον. Το Λίβινγκστον κατοικείται από μελανόχρωμους Γουατεμαλέζους που μιλούν Ισπανικά ή Μουσικά Αγγλικά, μένουν σε ξύλινα σπιτάκια που είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα και ζουν από την αλιεία. Οι κάτοικοι της περιοχής, γνωστοί ως Γκαριφούνα, είναι Αφρικανοί, που οι πρόγονοί τους είχαν έρθει εδώ ως σκλάβοι. Έτσι, αναμεμιγμένοι με τους Ινδιάνους της Καραϊβικής και με τους Μάγιας, έχουν αναπτύξει έναν ενδιαφέροντα πολιτισμό! Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

7η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΡΙΟ ΝΤΟΥΛΤΣΕ – ΦΛΟΡΕΣ (ΤΙΚΑΛ)

Αναχωρούμε σήμερα για το Ρίο Ντούλτσε, που βρίσκεται στη Λίμνη Ιζαμπάν και συνεχίζουμε για τη γραφική πόλη Φλόρες με την πανέμορφη Λίμνη Πετέν να την αγκαλιάζει νωχελικά. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε, μέσω μιας καταπράσινης διαδρομής στο Τικάλ, που είναι ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς θησαυρούς του κόσμου, παλιά πρωτεύουσα των Μάγιας. Η μαγεία δεν τελειώνει ποτέ σε ένα τέτοιο ταξίδι! Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην περιοχή αυτή δύο πράγματα θα μας συγκλονίσουν. Πρώτον, ότι ο αρχαιολογικός χώρος είναι κυριολεκτικά κρυμμένος από μια πολύ πυκνή ζούγκλα, όμοια της οποίας δύσκολα συναντάμε. Περπατάμε αρκετή ώρα μέσα σ΄ αυτήν μέχρι να φτάσουμε στην κεντρική πλατεία του αρχαιολογικού χώρου. Δεύτερον, η εικόνα των πυραμίδων έτσι όπως είναι διατεταγμένες. Στη διαδρομή προς την κεντρική πλατεία βρίσκονται πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που οι Γουατεμαλέζοι και κυρίως η UNESCO προφυλάσσουν και συντηρούν πολύ σχολαστικά. Είναι τόσο έντονη και εντυπωσιακή η ημέρα μας στη ζούγκλα, που θα μας μείνει για πολλά χρόνια χαραγμένη στο μυαλό μας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχει συνεπάρει ο αρχαιολογικός αυτός χώρος. Ακόμα και όσοι επιμένουν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι αρχαιολογικοί χώροι, η όλη περιοχή θα τους παρασύρει και σίγουρα θα αλλάξουν την άποψή τους αυτή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ένα από τα καλύτερα της περιοχής, στις όχθες της Λίμνης Πετέν.

8η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΟΡΕΣ – ΚΟΡΟΖΑΛ – ΠΑΛΕΝΚΕ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε με προορισμό το Παλένκε, έναν από τους κυριότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πολιτείας Τσιάπας, υπόδειγμα της αρχιτεκτονικής των Μάγιας στο Μεξικό. Πρόκειται για ένα μαγευτικό χώρο, που με την ομορφιά του, το μυστικισμό του και την ιδιαίτερή του ενέργεια, μας μεταφέρει σε ένα μακρινό παρελθόν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΕΝΚΕ – ΚΑΜΠΕΤΣΕ

Σήμερα θα γνωρίσουμε το Παλένκε και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Καμπέτσε. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΜΠΕΤΣΕ – ΜΕΡΙΝΤΑ

Σήμερα αναχωρούμε μέσω Καμπάχ και Ουξμάλ για το αποικιακό κόσμημα της πολιτείας, τη Μέριντα, μια ζωντανή και πολύ ελκυστική πόλη. Πανέμορφα κτίρια της αριστοκρατίας των αποίκων, αγορές με είδη λαϊκής τέχνης που ξελογιάζουν με την ιδιαιτερότητά τους και τη φαντασία τους, μας παρασύρουν και μας καλούν να χαρούμε τη νυχτερινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΡΙΝΤΑ – ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ – ΚΑΝΚΟΥΝ

Η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στο Τσιτσέν Ιτζά, έναν από τους πλουσιότερους και σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο, μητρόπολη των Μάγιας στην κλασική και μετακλασική περίοδο της ακμής τους. Αμέτρητοι ναοί χωμένοι μέσα στη ζούγκλα, το κυκλικό αστεροσκοπείο, το μεγαλύτερο γήπεδο του παιχνιδιού της μπάλας, οι χώροι των ανθρωποθυσιών και φυσικά η επιβλητική βαθμιδωτή πυραμίδα – Ναός του Κουκουλκάν, μαρτυρούν το μεγαλείο της έξοχης αυτής πόλης. Έχοντας μυηθεί για τα καλά στα μυστικά του πολιτισμού των Μάγιας, αναχωρούμε για ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα του κόσμου, το κοσμοπολίτικο Κανκούν. Η τουριστική του ζώνη είναι μια στενή λωρίδα γης αρκετών χιλιομέτρων, που βρέχεται από τη μια πλευρά της από τη λιμνοθάλασσα και από την άλλη από τα σμαραγδένια νερά της Καραϊβικής. Εξαιρετικό σκηνικό για ώρες χαλαρής περιπλάνησης. Χρόνος στη διάθεση μας για να απολαύσουμε ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα γνήσια κοσμοπολίτικο περιβάλλον στη Ριβιέρα των Μάγιας. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΚΟΥΝ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

Πρωινό ελεύθερο για να χαρείτε την πόλη. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Μέξικο Σίτι. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗΣ, ΤΕΟΤΙΧΟΥΑΚΑΝ)

Πρωινή αναχώρηση για τα περίχωρα του Μέξικο Σίτι, όπου μας περιμένουν δύο ιδιαίτερες επισκέψεις. Αρχικά επισκεπτόμαστε την περίφημη Παναγία της Γουαδελούπης, το σημαντικότερο προσκύνημα των απανταχού Λατινοαμερικάνων. Από εδώ, με αφορμή την εμφάνιση της Παναγίας σε έναν ιθαγενή, ξεκίνησε η βαθιά πίστη τους στην Παναγία και η εναπόθεση όλων των προσδοκιών τους σε αυτήν. Έκδηλη η θρησκευτική ευλάβεια των πιστών καθώς εισέρχονται στις παλιές εκκλησίες της περιοχής, αλλά και στον εξαιρετικά σύγχρονο ναό. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το σημαντικότερο ίσως ιερό χώρο των προκολομβιανών πολιτισμών, το Τεοτιχουακάν, τον τόπο όπου δημιουργήθηκαν οι θεοί και που με τη σειρά τους δημιούργησαν τον κόσμο. Οι τεράστιες πυραμίδες αφιερωμένες στον Ήλιο και στη Σελήνη, η Λεωφόρος των Νεκρών, τα ανάκτορα, ο Ναός του Κετσαλκοάτλ, απλώς μας καθηλώνουν. Κάθε περιγραφή φαντάζει φτωχή μπροστά στο μεγαλείο του μοναδικού αυτού αρχαιολογικού χώρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΚΟΥΕΡΝΑΒΑΚΑ – ΤΑΞΚΟ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

Πρωινή αναχώρηση για την Κουερναβάκα (Cuernavaca), την «πόλη της αιώνιας άνοιξης», στην οποία διατηρούνται κτίρια-αρχιτεκτονικοί θησαυροί, διότι λόγω του ιδανικού της κλίματος, όλοι οι κατακτητές του Μεξικού τη διάλεγαν για κατοικία τους. Σπίτια με ολάνθιστους κήπους, προορισμός αγαπητός στους καλλιτέχνες πολλών χωρών της αμερικανικής ηπείρου. Θα δούμε διάφορα αποικιακά κτίρια, ανάμεσα στα οποία και το παλάτι του κατακτητή Ερνάν Κορτέζ, μεσαιωνικού ρυθμού κτισμένο το 1522 στη θέση μιας μεγάλης πυραμίδας. Ήταν άλλωστε συνήθεια των Ισπανών κατακτητών να γκρεμίζουν τα προκολομβιανά κτίσματα και να κατασκευάζουν με τις πέτρες τους στα ίδια σημεία παλάτια, αρχοντικά και εκκλησίες. Συνεχίζουμε για την όμορφη και γραφική πόλη-κόσμημα, το Τάξκο. Υπέροχη αρχιτεκτονική στην πόλη που πλούτισε από το ασήμι. Από τα αξιοθέατά της ξεχωρίζει ο Καθεδρικός της ναός, που θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε, ενώ στη συνέχεια μπορούμε να περιπλανηθούμε στα καλντερίμια της πόλης και στη γραφική αγορά της, όπου θα δούμε ποια τοπικά εδέσματα αποτελούν τις αγαπημένες λιχουδιές των ντόπιων. Επιστροφή στο Μέξικο Σίτι. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

H Πόλη του Μεξικού είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Υπήρξε, πριν από τον ερχομό των Ισπανών Κατακτητών (conquistadores), η έδρα των Αζτέκων, αργότερα η πρωτεύουσα των αποικιοκρατών και σήμερα το ζωντανό σύγχρονο πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας. Η ημέρα μας σήμερα θα αφιερωθεί στη γνωριμία μας με τη μεξικανική πρωτεύουσα. Η περιήγησή μας ξεκινάει από την αποικιακή καρδιά της πόλης, την Πλατεία Zocalo, την κεντρική πλατεία της πόλης και μια από τις τρεις μεγαλύτερες πλατείες στον κόσμο, που ήταν το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτστιτλάν και του Μεγάλου Ναού τους, που καταστράφηκε από τους Ισπανούς το 1524. Την πλατεία περιβάλλουν μοναδικά μνημεία, χαρακτηριστικά κτίσματα των πολιτισμών που σημάδευσαν με τη παρουσία τους την ιστορία του τόπου. Θα δούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, έξοχο δείγμα της αποικιακής αρχιτεκτονικής γνωστής ως Churrigueresque, και το Προεδρικό Μέγαρο (Παλάσιο Νασιονάλ), που κρύβει στην εσωτερική του αυλή αριστουργήματα του μεγαλύτερου εκπροσώπου της μεξικάνικης τοιχογραφίας, του Ντιέγκο Ριβέρα (συντρόφου της Φρίντα Κάλο). Εικονογραφημένα παρελαύνουν μπροστά μας οι ήρωες της μεξικάνικης ιστορίας και οι σημαντικότερες στιγμές της. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Πάρκο Τσαπούλτεπεκ (Chapultepec), όπου μας περιμένει μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η επίσκεψή μας στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν άλλος Indiana Jones, αφού με την είσοδό μας στις διάφορες αίθουσες, θα έρθουμε σε επαφή με τα σημαντικότερα ευρήματα των πολυάριθμων προκολομβιανών πολιτισμών που άκμασαν σε όλη την έκταση της χώρας και που είναι γνωστοί ως Μεσοαμερικανικοί. Οι μέρες των Αζτέκων, των Μάγιας, των Ζαποτέκας, των Ολμέκων, των Τολτέκων και τόσων άλλων επανέρχονται μέσα από τα εντυπωσιακά εκθέματα, που είναι ανώτερα κάθε περιγραφής.

Το απόγευμα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

16η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Highlights
Επισκεφτείτε τις τεράστιες πυραμίδες του σημαντικότερου ιερού χώρου των προκολομβιανών πολιτισμών, του Τεοτιχουακάν.
Εξερευνήστε μέσα στη ζούγκλα με την οργιώδη βλάστηση τους μαγευτικούς αρχαιολογικούς χώρους του Παλένκε και του Τσιτσέν Ιτζά.
Περιηγηθείτε στο αποικιακό κόσμημα της πολιτείας Γιουκατάν -τη Μέριντα- και χαρείτε τη νυχτερινή της ατμόσφαιρα.
Περπατήστε στον Αρχαιολογικό Χώρο του Τικάλ, που είναι κυριολεκτικά κρυμμένος από πυκνή ζούγκλα.
Μπείτε στα άδυτα της Γουατεμάλας και φτάστε στο Λίβινγκστον, με τους μελανόχρωμους Γουατεμαλέζους.
Ανακαλύψτε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Κοπάν στην Ονδούρα.
Νιώστε τον αέρα άλλων εποχών στη σαγηνευτική Αντίγκουα.
Πλεύστε στην πανέμορφη Λίμνη Ατιτλάν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/3/2018 – Αναχώρηση από Αθήνα  – Τιμή από 3390€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Double Room 3390 € 850 €
Twin Room 3390 € 850 €
Triple Room 3390 € 850 €
Single Room 4390 € 850 €

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

KL 1572

28/03/2018

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

DL 073

28/03/2018

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ    – ΑΤΛΑΝΤΑ

10:45

14:40

DL 909

28/03/2018

ΑΤΛΑΝΤΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

17:59

19:28

KL 686

11/04/2018

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

21:05

14:40

KL 1581 12/04/2018 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ 20:55 01:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •  Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4*, 5* τοπικής κατηγοριοποίησης. Στις μικρές πόλεις, απλά κι ευχάριστα ξενοδοχεία. Στο Μέξικο Σίτι διαμένουμε στο ξενοδοχείο Fiesta Americana Reforma (τοπική κατηγοριοποίηση 5*, για εμάς 4* sup), στο Καμπέτσε και στο Παλένκε απλά παραδοσιακά ξενοδοχεία. Στα ξενοδοχεία στο Μεξικό δεν πρέπει να αναζητάμε την πολυτέλεια. Είναι απλά και ευχάριστα ξενοδοχεία.
  • Ημιδιατροφή (τα δείπνα, κυρίως στην επαρχία είναι σερβιριστό μενού τριών πιάτων).
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  •   Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, φιλοδωρήματα & επιπλέον πακέτο ασφάλειας , επιβάρυνση καυσίμων, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 850€ .
  • Φόροι που κατά τη μετάβαση των συνόρων πληρώνονται τοπικά: 60$ κατά άτομο.

Oι χορηγοί μας:

   

Print Friendly, PDF & Email

Επικοινωνήστε μαζί μας

Translate »

Τα στοιχεία σας

Ενημερώστε μας πως να επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?

Μη διστάσετε να ζητήσετε μια ερώτηση ή απλά να αφήσετε ένα σχόλιο.